Homlokzat felújítása, homlokzattisztítás, homlokzati hibák javítása
 
Az omladozó vakolat amellett, hogy nem túl esztétikus, esetenként még életveszélyes is lehet, ami miatt gyors javítást igényel. Az alábbi területeken kínálunk költséghatékony megoldásokat:
 
Homlokzattisztítás:
 
Régi épületeknél gyakori probléma a homlokzat elkoszolódása. A különböző anyagokból készített épületdíszek felújítása-tisztítása gyakori feladataink egyike.
 
Homlokzat javítás:
 
A kisebb javítások elvégzése, mint például a vakolatjavítás-festés, épületdíszítő elemek javítása/tisztítása, tűzfalak és macskalépcsők javítása, mind olyan munkálatok, amelyekre ajánlott az alpintechnika igénybevétele, hisz lényegesen költséghatékonyabb, mint az állványról történő kivitelezés.
 
Homlokzat felújítás
 
A teljes homlokzatfelújítás elvégzése nagy beruházás egy Társasház életében. Egy olyan megoldás az alpintechnika amivel, akár 50%-ot is megtakaríthatnak a hagyományos módszerekhez viszonyítva. Viszont tudni kell, hogy akkor érdemes az alpintechnikai kivitelezést választani, ha a homlokzati javítások felülete nem haladják meg a teljes homlokzat 60%-át. Ezen túl valóban érdemes az állványozásos kivitelezést használni. Természetesen, hogy a ,csak homlokzatfestésnél nincsenek ilyen kitételek, ott nem számít a felület nagysága.
 
Homlokzat hőszigetelése
 
Homlokzat hőszigetelésénél (alpintechnikával) főleg a tűzfalak hőszigetelését emelnék ki. Általában ezeken a helyeken nehéz és körülményes lenne az állványzat felépítése, hisz a legtöbb esetben egy szomszédos épület csatlakozik ezekhez a falakhoz. Maga a kivitelezés technikája hasonló az általában használtéhoz, vagyis lentről felfelé halad a hőszigetelés felépítése, annyi különbséggel, hogy állvány helyett kötélen függeszkedve történik a munkálat.

 

 

Keressen meg minket még ma az elérhetőségeink valamelyikén!

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mobiltelefon: +36 (30) 348-2888, +36 (30) 700-5656
Telefon: +36 (1) 219-5570
Fax: +36 (1) 219-5569

 

Szerviz-körzetek

Gyorsszolgálati körzetek:

5. kerületi gyorsszolgálat, V. kerületi gyorsszolgálat, 6. kerületi gyorsszolgálat, VI. kerületi gyorsszolgálat, 7. kerületi gyorsszolgálat, VII. kerületi gyorsszolgálat, 8. kerületi gyorsszolgálat, VIII. kerületi gyorsszolgálat, 9. kerületi gyorsszolgálat, IX. kerületi gyorsszolgálat, 10. kerületi gyorsszolgálat, X. kerületi gyorsszolgálat, 11. kerületi gyorsszolgálat, XI. kerületi gyorsszolgálat 

Belváros-Lipótváros, Belváros, Lipótváros, Terézváros, Terézváros, Erzsébetváros, Istvánmező, Józsefváros, Kerepesdűlő, Tisztviselőtelep, Ferencváros, Gubacsidűlő, József Attila-lakótelep

Kiemelt partnereink

Duna House

Energetikai tanúsítvány

 

Energetikai tanusítvány

 
 
 
Copyright © 2018 MyKey 2000 Kft - Kulcsra készen minden egy kézben. Minden jog fenntartva.