Burkoló szakemberink az egyszerű burkolástól a belsőépítész által megtervezett minták kialakításában is tapasztalattal rendelkeznek. Önnek nincs más teendője mint kiválasztani a burkoló anyagot (csempét, követ), mi gondoskodunk a szállításról, a kellékanyagokról - beleértve élvédőket, ragasztókat, küszöböket is! 
 
Készítünk üvegtégla és gipszkarton térelválasztókat is, utóbbiakat akár csempézett vagy lambériázott bevonattal is. Sőt szüksége setén más szakmákkal egyeztetve (pl. villanyszerelők, vízvezeték szerelők) ügyelünk arra, hogy munkánk végeredménye tökéletes legyen. 
 
Szolgáltatásunk részeként csempék padlólapok PVC fektetését javítását vállaljuk, szükség esetén parkettával (vagy más burkolóelemekkel) összeeresztve, sarkoknál élvédőkkel, stb. 
 
A konyha burkolása:
 
A konyha burkolásának megtervezésénél számos dolgot figyelembe kell vennünk. Fontos, hogy a burkolandó terület viszonylag kevés, tekintettel arra, hogy a felső és alsó konyhaszekrény mögötti területekre nem kerül burkolás. Azonban az e közötti területek igen kemény igénybevételnek vannak kitéve, víz, forró olaj, pára. Fontos hogy ezekhez a felültekhez a lehető legkörültekintőbben válasszunk alapanyagot. Bátran kérje szakembereink tanácsát.
 
 Kültéri felületek burkolása:
 
A kültéri burkolás, a medence, terasz és kert területén ajánlott a burkolandó anyagok kiválasztásánál, olyan anyagokat választani melyek jól viselik az évszakváltozást és viszonylag kevés törődést igényelnek. Kevés törődést kíván például a betonlapok, greslapok. Azonban a Süttői mészkő vagy a Horvát-mészkő, éves szinten igényel impregnálást amit ajánlatos profi szakemberrel elvégeztetni.
 
Fürdőszoba burkolása:
 
A fürdőszoba a ház egyik legfontosabb helyisége. Ezért is fontos, hogy biztonságos és hosszan tartó megoldásokat alkalmazzunk. Továbbá a higiénia is kiemelkedően fontos,
tekintettel arra, hogy ez a helyiség több személy által rendszeresen van használva így a tisztíthatóság fontos. Olyan anyagok beépítését ajánljuk melyek párának ellenállnak.

 

Keressen meg minket még ma az elérhetőségeink valamelyikén!

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mobiltelefon: +36 (30) 348-2888, +36 (30) 700-5656
Telefon: +36 (1) 219-5570
Fax: +36 (1) 219-5569

 

Szerviz-körzetek

Gyorsszolgálati körzetek:

5. kerületi gyorsszolgálat, V. kerületi gyorsszolgálat, 6. kerületi gyorsszolgálat, VI. kerületi gyorsszolgálat, 7. kerületi gyorsszolgálat, VII. kerületi gyorsszolgálat, 8. kerületi gyorsszolgálat, VIII. kerületi gyorsszolgálat, 9. kerületi gyorsszolgálat, IX. kerületi gyorsszolgálat, 10. kerületi gyorsszolgálat, X. kerületi gyorsszolgálat, 11. kerületi gyorsszolgálat, XI. kerületi gyorsszolgálat 

Belváros-Lipótváros, Belváros, Lipótváros, Terézváros, Terézváros, Erzsébetváros, Istvánmező, Józsefváros, Kerepesdűlő, Tisztviselőtelep, Ferencváros, Gubacsidűlő, József Attila-lakótelep

Kiemelt partnereink

Duna House

Energetikai tanúsítvány

 

Energetikai tanusítvány

 
 
 
Copyright © 2018 MyKey 2000 Kft - Kulcsra készen minden egy kézben. Minden jog fenntartva.